Schade melden

“Wij staan voor u klaar”

Medewerker AC Borst
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden graag uw vragen!

Calamiteit? Wij staan 24/7 voor klaar.

Bel 0251 – 658 750 of 06 – 4215 5809 en u krijgt direct iemand aan de lijn.

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar en noodhulp binnen 1 uur. We kennen de polisvoorwaarden van de schadeverzekeraars en onze vaklieden zijn snel ter plaatse voor kundig advies, noodreparatie en herstel. U kunt ons ook bereiken via info@acborst.nl.

Wij bieden de juiste oplossing

Ook het kleinste beetje water kan flinke sporen achterlaten. Dus of u nu te kampen heeft met een beperkte lekkage of grote overstroming, het belangrijkste is een snelle reactie om meer schade te voorkomen. Onze herstellers zijn ware droogspecialisten met veel ervaring in het herstel van de gevolgen van waterschade. Eerst zorgen zij dat uw spullen droog komen te staan, bijvoorbeeld door ze hoger te plaatsen of zelfs ergens anders onder te brengen. Daarna bepalen zij de staat van uw bezittingen, overleggen ze met u over de manier waarop uw woning en bezittingen gedroogd worden en kijken ze, eventueel samen met een schade-expert, of schoonmaken en herstellen mogelijk is.

Natuurlijk onderzoeken wij ook de oorzaak van de waterschade en brengt hij daarover verslag uit aan de verzekeraar. Na goedkeuring kan AC Borst Bouw de oorzaak indien mogelijk ook verhelpen.

24/7 Bereikbaar bij calamiteiten

Brand kan leiden tot veel materiële schade, maar de emotionele schade is vaak minstens zo groot. Misschien dreigt u wel bezittingen kwijt te raken die veel voor u of uw naasten betekenen. Onze gespecialiseerde herstellers doen er alles aan om de schade te herstellen en uw verlies te beperken. Hoe, dat bepalen ze eventueel samen met een schade-expert. Ze geven uw verzekeraar snel en precies de informatie die nodig is om te kunnen beslissen of herstel binnen uw verzekering valt. Is dat het geval, dan kunnen de schadespecialisten uw beschadigde bezittingen vaak weer in de oorspronkelijke staat terugbrengen. Ook kwetsbare materialen, zoals tapijt, meubels en gordijnen; elektronische apparatuur (huishoudelijke apparaten) en zelfs documenten.

Veilig en vetrouwd hersteld

Niets zo erg als inbraakschade – en dan niet alleen door alles wat er kapot of beschadigd is! De specialist van AC Borst Bouw zorgt dat alle sporen zo snel mogelijk gewist zijn! Inbrekers veroorzaken vaak veel schade bij hun pogingen een huis binnen te komen. Kapotte sloten, scharnieren en ramen; beschadigde kozijnen en deuren; glas op de vloer, vervuild schilderwerk… Door de inbraakschade is uw huis ook meestal niet goed meer beveiligd. Voor onze specialist reden om eerst de benodigde noodvoorzieningen aan te brengen. Is dat gebeurd, dan maakt hij samen met u een plan om alle schades weg te werken en uw huis zo snel mogelijk weer helemaal schoon en veilig te krijgen. Daarbij komt hij met goede adviezen waardoor u het inbrekersgilde voortaan buiten houdt!