Bewonersbegeleiders

“Wij werken met onze eigen bewonersbegeleiders”

Meer over bewonerscommunicatie

Medewerker AC Borst
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden graag uw vragen!

De bewonersbegeleiders van A.C. Borst Bouw benaderen de bewoners, vormen de klankbordgroep en begeleiden ze in het project om ze uit te dagen om die inbreng te leveren die het project maakt tot een succes. 

Omdat wij de renovatie voor de bewoners zo prettig mogelijk willen laten verlopen, werken wij met eigen bewonersbegeleiders. Zij zijn namens A.C Borst Bouw hét aanspreekpunt voor de bewoners en zorgen voor de communicatie naar de uitvoerende partijen.

Een weergave van de diensten die zij verlenen aan de bewoners is te vinden in onderstaande afbeelding. Uiteraard vraagt elk project voor een specifieke benadering.

Sanne Dubbeldam
sdubbeldam@acborst.nl
+ 31 6 83 19 36 86

Tess Hendriks
thendriks@acborst.nl
+ 31 6 13 79 34 03

In voorbereiding op de uitvoering zorgen onze bewonersbegeleidsters dat bewoners goed weten wat er op hen afkomt en wat er van hen verwacht wordt. Bewoners worden geïnformeerd over de technische keuzes, de planning van de werkzaamheden en de voorbereidingen die getroffen moeten worden.

Een paar dagen voordat de werkzaamheden starten controleren de bewonersbegeleidsters of bewoners zich aan het voorbereiden zijn en of er nog vragen zijn. Tijdens de uitvoering kunnen bewoners met vragen en klachten altijd bij hun bewonersbegeleidster terecht en hebben zij aandacht voor die bewoners die wat extra hulp kunnen gebruiken.