Herstel

“Heeft u schade? Wij staan voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.”

Medewerker AC Borst
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden graag uw vragen!

Schade aan uw opstal is vervelend. Met de schadeherstelservice van AC Borst Bouw bent u verzekerd van een deskundig en snel herstel.

Bij AC Borst Bouw vinden we dat iedereen veilig en zorgeloos moet kunnen wonen. Schades en mankementen aan uw huis geven stress en verminderen uw woon- en leefcomfort. U moet ervan op aan kunnen dat daar direct iets aan gedaan wordt. Zonder extra zorgen, bijvoorbeeld doordat u eindeloos aan de telefoon zit of tegen hoge kosten aanloopt. Daarom biedt AC Borst Bouw de allerbeste service voor schadeherstel, preventie en kleinschalig onderhoud aan uw woning. Heel eenvoudig en razendsnel geregeld door professionals. En over geld hoeft u zich zeker niet druk te maken. Want daarover maken we vooraf afspraken.

“Schade aan uw opstal is vervelend. Met de schadeherstelservice van AC Borst Bouw bent u verzekerd van een deskundig en snel herstel.”

Wij onderzoeken uw schade, herstellen de schade en regelen de financiële afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.

Om u altijd van een goede service te voor zien werken wij met een team van professionals, gespecialiseerd in schade herstel. Wij herstellen de schade zelf, maar besteden ook werk uit aan specialisten. Tijdens het eerste bezoek informeren wij u hierover.

Als de schade binnen de dekking van uw verzekering valt, dan kost het u in de meeste gevallen niets. Wij zorgen voor de financiële afhandeling met uw verzekeraar. In andere gevallen overleggen wij dit met uw verzekeraar.

Wij zijn altijd bereikbaar.

Bel 0251 – 658 750 of 06 – 4215 5809 en u krijgt direct iemand aan de lijn.

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar en noodhulp binnen 1 uur.We kennen de polisvoorwaarden van de schadeverzekeraars en onze vaklieden zijn snel ter plaatse voor kundig advies, noodreparatie en herstel.

U kunt ons ook bereiken via info@acborst.nl.