Onderhoud

“Een gebouw moet gewoon goed functioneren en er representatief uitzien. Tegen zo laag mogelijke kosten.”

Medewerker AC Borst
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden graag uw vragen!

Uw vastgoed is uniek. U heeft daarom specifieke wensen. Daar zijn wij ons van bewust.

Wij richten ons natuurlijk op de techniek, maar bij alles wat we doen denken we vooral aan de wensen en eisen van diegenen die in het pand wonen en werken. Wat vinden zij belangrijk? De eindgebruikers zijn onze inspiratie. Zo zorgen we ervoor dat gebouwen ook op de lange termijn waardevol blijven, omdat ze goed zijn voor mensen.

“Het aanbieden van goede √©n betaalbare oplossingen. Het kunnen lezen en schrijven met de mensen die er wonen of werken. Wij vinden dat we verder moeten denken bij het in stand houden, verbeteren en verduurzamen van woningen en maatschappelijk vastgoed.”

Onze kennis stopt niet bij het bouwkundige onderhoud. Met onze partners actief in de installatietechniek kunnen wij uw gebouw in de conditie houden die het verdient. Ook de brandwerende voorzieningen in uw gebouw zijn bij ons in goede handen. Wij kunnen uw gebouw periodiek inspecteren, onderhouden en zo nodig in overleg met u verbeteren.

Wij onderhouden vastgoed in de regio Noord Holland in opdracht van woningcorporaties, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, Verenigingen van Eigenaren, winkelketens en regionale en lokale overheidsinstellingen.