Renovatie

“Wij weten wat het betekent om de regie te nemen en de kaders te bewaken. Hierdoor zijn we een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers en hun bewoners.”

Meer over renovatie

Medewerker AC Borst
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden graag uw vragen!

Wij zijn ervaren in uiteenlopende renovatieprojecten en groot onderhoud van woningen in bewoonde staat. Laagbouw én hoogbouw.

Het aanbieden van goede én betaalbare oplossingen. Het kunnen lezen en schrijven met bewoners. AC Borst Bouw denkt verder bij het verbeteren en verduurzamen van woningen en maatschappelijk vastgoed. Wij richten ons natuurlijk op de techniek, maar bij het uitwerken van de plannen denken we vooral aan de wensen en eisen van diegenen die straks in het pand zullen wonen en werken. Wat vinden zij belangrijk. De eindgebruikers zijn onze inspiratie.

“Vastgoed moet renderen. Dat vormt het vertrekpunt bij ieder project waar wij mee aan de slag gaan.

Bij AC Borst Bouw vinden we dat een levensduur verlengende ingreep bekostigd moet worden met de exploitatie ervan. Gewoon een begroting aanleveren is voor ons daarom niet meer voldoende. Met de kostprijs alleen zijn we er simpelweg nog niet. Het rendement op vastgoed wordt bepaald door de balans tussen kosten en opbrengsten. Wij vinden het de uitdaging om de juiste balans te vinden. Natuurlijk samen met u.

Het is ons streven bewoners een zo groot mogelijke keuzevrijheid te geven. Alternatieven in het interieur en exterieur van de woning waaruit kostenneutraal gekozen kan worden. De kleur van kozijnen, ramen en deuren of opties voor keuken en tegelwerk. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om verdergaande keuzes aan te bieden op basis van contante afrekening met de bewoner.

Wij zoeken bouwtoppers!

Wij zoeken bouw-toppers!

Ben jij het talent wat wij zoeken?