Duurzaamheid

“Wij vinden het realiseren van energiebesparing en woonlastenverlaging van groot maatschappelijk belang.”

Meer over renovatie

Medewerker AC Borst
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden graag uw vragen!

Wij vinden het realiseren van energiebesparing en woonlastenverlaging in de bestaande bouw van groot maatschappelijk belang.

Wij beschikken daarom over de juiste tools en know-how om tot passende oplossingen te komen. Natuurlijk in overleg met u. Dat doen wij door meerdere scenario’s uit te werken. Zo ontstaat er snel inzicht in het effect die maatregelen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld het effect op de huur als gevolg van een stijging van de woningwaarderingspunten. Ook hebben wij inmiddels ruime ervaring in het voorbereiden van de subsidie aanvraag. Hiermee helpen wij u graag.

“Oude woningen vreten vaak energie. Wij vinden het een uitdaging om op een slimme manier het energieverbruik terug te dringen. Zo zorgen we voor lagere woonlasten, meer comfort en een beter milieu.”

Zodra bewoners geconfronteerd worden met huurverhoging in ruil voor een verwachte energiebesparing, leidt dit regelmatig tot discussie. Wij hebben inmiddels de ervaring dat wanneer de energiebesparing wordt gegarandeerd, deze discussie snel is beslecht.