Rendement

“Vastgoed moet renderen. Dat vormt het vertrekpunt bij ieder project waar wij mee aan de slag gaan. Dat neemt natuurlijk niet weg dat wij de bewoners centraal stellen in alles wat we doen..”

Meer over renovatie

Medewerker AC Borst
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden graag uw vragen!

Wij denken met u mee bij de te maken energiebesparende maatregelen en adviseren u over de best passende technieken.

Steeds meer factoren spelen een rol bij het vaststellen van de haalbaarheid van een levensduur verlengende ingreep. Door meerdere scenario´s door te rekenen kunnen wij samen met u vaststellen op welke wijze u een juiste investering kunt doen en u uw vastgoed op gezonde wijze kunt door exploiteren.

“Als eigenaar inzicht hebben in de kosten gedurende de gehele exploitatieperiode? Zodat u de mogelijkheid heeft om niet alleen te sturen op de investeringskosten, maar ook op de exploitatiekosten?”

Met ons rekenmodel geven wij u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de effecten van keuzes die maatregelen met zich meebrengen of inzicht te krijgen in de terugverdientijd of de invloed van een bepaalde duurzaamheidsmaatregel op de totale woonlasten.

De resultaten worden direct getoond in de vorm van één of meerdere ontwerpvarianten. Deze ontwerpvarianten kunt u onderling vergelijken.

Zo kunnen de resultaten op een overzichtelijke wijze worden gedeeld. Dit bevordert de besluitvorming, zo is onze ervaring.