Verduurzamen

“Willen we de planeet leefbaar houden voor de komende generaties, dan moeten we nu actie ondernemen. Vandaar dat we de komende jaren belangrijke stappen zetten op het gebied van duurzaamheid.”

Medewerker AC Borst
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden graag uw vragen!

We verduurzamen en renoveren vastgoed, zodat dit past binnen de omgeving en de woonwensen van deze tijd én die van morgen. Wij werken gestructureerd en volgens een plan, waarbij we er altijd naar streven om de verwachting van de opdrachtgever te overtreffen. We luisteren naar de behoefte, houden korte lijnen en bieden een vast contactpersoon voor iedere opdrachtgever.

We bedenken oplossingen die zorgen voor lagere energielasten en meer wooncomfort. Dáár ligt voor ons de uitdaging: de meest duurzame isolatiematerialen inzetten en bewoners helpen om hun duurzame woning optimaal te gebruiken. We werken altijd in een bewoonde omgeving. Onze aanpak gaat over de hele cyclus, van renovatie tot en met duurzaam onderhoud en beheer. Over de oplossingen voor nu, maar vooral over die voor morgen. Daarom speelt verduurzaming van woningen een steeds grotere rol binnen onze projecten. Met slimme oplossingen en innovaties helpen we onze opdrachtgevers hun woningbezit te verduurzamen. We houden steeds dat grotere doel voor ogen: energieneutraal in 2050.

““Wil een opdrachtgever zijn woningen energetisch aanpakken? Dan staat ons team voor hem klaar. Wij weten wat een opdrachtgever zoekt: een partij die de kar trekt, ontzorgt en de kennis en kunde in huis heeft. Wat ons team bijzonder maakt is het plezier waarmee we ons werk doen. Dat werkt aanstekelijk bij de bewoners.”

We bedenken oplossingen die zorgen voor lagere energielasten en meer wooncomfort. Dáár ligt voor ons de uitdaging: de meest duurzame isolatiematerialen inzetten en bewoners helpen om hun duurzame woning optimaal te gebruiken. Acht generaties Cassen de Haan kregen van hun voorgangers de opdracht om het bedrijf netjes achter te laten. Een extra dimensie is dat we niet alleen het bedrijf, maar ook de omgeving netjes achterlaten voor de volgende generatie.