Een rustpunt tijdens de renovatie

Een rustpunt tijdens de renovatie

Even ontsnappen aan drukte, lawaai en stof en een kopje koffie of thee drinken. Dat kan in deze keet die is ingericht als kleine woonkamer. Zo bieden wij bewoners tijdens de renovatie van hun woning een plekje om even tot rust te komen.

Lees meer

Duurzame renovatie 6 woningen in Heerhugowaard

Duurzame renovatie 6 woningen in Heerhugowaard

Ruim een jaar geleden zijn wij samen met woningcorporatie Woonwaard en installatieadviseurs gestart met de ontwikkeling van een duurzaam renovatieconcept voor jaren ’60 eengezinswoningen. De uitgangspunten waren even helder als uitdagend. All-electric, maximaal 30 euro aan energiekosten per maand en een maximale investering van 55.000 euro. Op dit moment voeren wij de eerste zes woningen…

Lees meer

Training ‘Omgaan met emotie en agressie’

Training ‘Omgaan met emotie en agressie’

Academy4-Weerbaarheid verzorgde bij ons op kantoor een training ‘Omgaan met emotie en agressie’. Samen hebben we gewerkt aan grenzen stellen en het geven van een professionele reactie bij emotie en agressie.

Lees meer

Timelapse: een begane grondvloer vervangen in drie dagen

Een begane grondvloer vervangen is voor bewoners een hele ingreep. Om de overlast te beperken en voor de voortgang van het project is snelheid belangrijk. In drie dagen een begane grondvloer vervangen. Dat was onze verwachting en wij hebben het samen gerealiseerd.

Lees meer

Gereed! 264 woningen in de Muziekbuurt

Gereed! 264 woningen in de Muziekbuurt

Hard is er gewerkt aan de 264 woningen van Woonopmaat in de Muziekbuurt in Heemskerk. De bewoners profiteren nu van meer comfort, een betere luchtkwaliteit en lagere energielasten. Benieuwd hoe wij dat gerealiseerd hebben? Bekijk de video.

Lees meer

Grote duurzaamheidsslag. Weer prettig wonen in 70 jaar oude woningen.

Grote duurzaamheidsslag.  Weer prettig wonen in 70 jaar oude woningen.

In opdracht van Kennemer Wonen gaat AC Borst Bouw 49 boven- en 49 benedenwoningen en 6 eengezinswoningen aan de Poelven in Castricum renoveren. De woningen zijn 70 jaar oud en niet goed geïsoleerd (energie, geluid). De afgelopen periode is er aan een verbeterplan gewerkt. Met dit verbeterplan worden de woningen aan de Poelven verduurzaamd, vergroot…

Lees meer