40 jarig jubileum uitvoerder Peter Haaker

Uitvoerder Peter Haaker was dinsdag 1 augustus 40 jaar in dienst bij AC Borst Bouw BV in Castricum. Collega’s, ketenpartners, enkele directe familieleden en ook medewerkers van opdrachtgever WOONopMAAT feliciteerden Peter met deze mijlpaal!

Peter is gestart op de Sint Eloy LTS aan de Brink in Beverwijk. Na zijn tijd op de LTS is Peter naar het SSPB gegaan. Daar heeft hij zijn diploma’s Primair en Voortgezet Timmeren én Assistent Uitvoerder behaald. Daar bleef het niet bij. De aannemersopleiding aan de HTS in Haarlem werd de volgende stap en daar heeft Peter ook zijn aannemersdiploma behaald.

Zo is Peter van leerling toen, nu hoofduitvoerder en heeft hij de leiding over renovatieprojecten. Peter heeft als uitvoerder een belangrijke rol bij een groot onderhoudsproject van Woonopmaat in Heemskerk. In totaal 444 woningen uit de Muziekbuurt worden aangepast, waarna de woningen nog 50 jaar mee kunnen. Peter heeft de leiding over 264 woningen. Bewoners profiteren straks van meer comfort, een betere luchtkwaliteit en lagere energielasten. Het is een intensief traject voor de bewoners. Als uitvoerder staat Peter altijd voor hen klaar. In zijn hele loopbaan is zijn sociale karakter zijn sterke punt. Peter ontmoette zelfs zijn partner Juliette bij een renovatieproject. Door zijn positieve communicatie en inlevingsvermogen zijn bewoners tevreden met de verbouwing aan hun woning. Peter heeft veel werkvrijheid, waardoor hij zijn eigen ideeën kan toepassen. Hier maakt hij volop gebruik van. Hij is een zelfstandige én sociale werknemer. Peter, bedankt voor alle jaren van inzet! Gefeliciteerd!