AC Borst Bouw heeft het certificaat GroenGedaan!

Stichting Duurzaam biedt consumenten en opdrachtgevers de mogelijkheid om met renovatie, onderhoud en herstel bewust te kiezen voor een duurzaam bedrijf. Steeds vaker kiezen verzekeraars, woningcorporaties en vastgoedbeheerders voor bedrijven die duurzaam werken. AC Borst Bouw is herkenbaar met het keurmerk GroenGedaan! Bedrijven met dit keurmerk gaan bewust om met het milieu, verbruiken minder energie, zorgen voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers en bevorderen hergebruik.

AC Borst Bouw levert een bijdrage aan betaalbare, gezonde en veilige woningen en helpt opdrachtgevers bij de realisatie van hun duurzaamheidsambities. Onder meer door gebouwen te renoveren, te verduurzamen of een nieuwe bestemming te geven.

Zonnepanelen op ons dak

Wij maken gebruik van groene stroom door ruim 100 zonnepanelen op het dak van ons kantoor. Afval wordt gescheiden en zoveel mogelijk hergebruikt. 

Duurzame inzetbaarheid

AC Borst Bouw is zich bewust dat werken in de bouw meer dan ooit gaat over duurzame inzetbaarheid: de mate waarin medewerkers productief, gemotiveerd en gezond willen en kunnen blijven werken. Niet alleen voelen wij ons verantwoordelijk voor het welzijn van onze medewerkers en hun gezinnen. Ook zijn wij opdrachtgever voor veel bedrijven in de bouwketen en werken wij bij bewoners thuis. 

Erkend leerbedrijf

Wij zien het als onze taak om jonge mensen te interesseren en op te leiden voor de bouwsector. Daarom zijn wij erkend leerbedrijf, bieden wij stage- en afstudeerplaatsen aan en laten wij basisscholen en voortgezet onderwijs kennismaken met de sector.

> Bekijk ons GroenGedaan! Certificaat

> Meer informatie over stichting Duurzaam