Eerste woningen gereed in de Muziekbuurt in Heemskerk

U heeft de veranderingen vast al gezien. Het wordt mooi in de Muziekbuurt. Het is een intensief traject voor de bewoners, maar het resultaat mag er zijn. Zonder de medewerking van de bewoners was het ons niet gelukt. Wij bedanken hen voor hun begrip, inzet, kritische opmerkingen en vooral geduld. Zij gaan nu genieten van het comfort van hun energiezuinige huis.

Eerste woningen Muziekbuurt opgeleverd

Op vrijdag 23 juni zijn de eerste 38 woningen van de Muziekbuurt officieel opgeleverd. Na een moeizame start, een vervelende bouwstop en heel wat vragen over huismussen, gierzwaluwen en vleermuizen, kwam dan eindelijk het einde aan de eerste fase van het groot onderhoudsproject.

Projectleider Cees Luyckx van WOONopMAAT controleerde samen met uitvoerder Peter Haaker van AC Borst Bouw of de hoge technische kwaliteit die we wilden bereiken, ook werkelijk was gehaald. En dat is inderdaad gelukt, met her en der een schoonheidsfoutje. De komende weken worden die hersteld. Een bijzonder foutje willen we u niet onthouden: bij één van de woningen (we zeggen niet welke) blijkt het kozijn van de voorslaapkamer verwisseld te zijn met dat van de achterslaapkamer. Binnenkort ruilen we deze kozijnen om want we willen graag een evenwichtig gevelbeeld. De binnenzijde van de woningen is door Anita Beentjes, de bewonersbegeleidster, met de bewoners opgeleverd.

Planning

Aan de Valcooghstraat wordt door collega aannemer Van Lith Bouwbedrijf en in de Händelstraat wordt door ons alweer hard gewerkt aan de volgende fase van het groot onderhoud. Wilt u graag weten wanneer uw woning aan de beurt is, dan vindt u hier de planning. Inmiddels hebben wij de onderhoudswerkzaamheden binnen alweer voortgezet aan de Händelstraat 2 t/m 38.

De contactpersonen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag. U kunt Anita Beentjes (bewonersbegeleidster) en Peter Haaker (uitvoerder) bereiken via mail: muziekbuurt@acborst.nl. U kunt natuurlijk ook bellen met Anita. Anita is bereikbaar op nummer 06 – 1379 3403.