Inloopinformatiemarkt Muziekbuurt groot succes

Op donderdag 30 juni 2016 was er in Cultureel centrum De Jansheeren in Heemskerk een inloopinformatiemarkt voor het onderhoudsproject in de Muziekbuurt. Bewoners konden hier terecht voor een doorlopende presentatie en uitleg van de onderhoudsplannen. Medewerkers van WOONopMAAT, Meijran (architect), Van Lith Bouwbedrijf en AC Borst Bouw (aannemers) waren aanwezig om de vragen van de bewoners te beantwoorden. De markt is goed bezocht en was een succes!

Bij de diverse marktkramen was er gelegenheid om de materialen die we bij de uitvoering gebruiken, te bekijken. Zo stonden er bijvoorbeeld voordeuren, raamkozijnen, stuk van een doorsnee van een dak en 3D tekeningen van de gevels. Ook was er een kraam ingericht voor stofferingsmogelijkheden van de woonkamervloeren en overige ruimtes, firma Parre uit Heemskerk was hier vertegenwoordigd om de bewoners bij te praten. De firma Parre heeft in zijn winkel een speciale hoek ingericht waar bewoners van de Muziekbuurt kunnen gaan kijken.

De algemene hulpdienst Heemskerk was ook aanwezig om huurders te informeren over diensten die zij tegen een kleine vergoeding kunnen aanbieden.

Het was wat betreft het team Muziekbuurt een geslaagde dag! Veel huurders en bewoners met een koopwoning hebben de informatiebijeenkomst bezocht. Er werd over het algemeen enthousiast gereageerd en er werden veel vragen gesteld.

We hopen dat de akkoordverklaringen van de types X,Q en R snel retour komen. 70% van de bewoners moet akkoord gaan. Pas dan kunnen we de werkzaamheden gaan voorbereiden en starten wij volgens planning.