Verbeterwerkzaamheden 42 woningen Zaandam

Bewoners kunnen én willen bijzonder nuttige informatie verstrekken aan het projectteam. Het is dan wel van belang dat de bewoners betrokken worden bij de planvorming. Wij doen dat bij voorkeur al in een vroeg stadium van het project. Zo hebben bewoners de kans een echte bijdrage te leveren. In opdracht van Parteon gaat AC Borst Bouw 42 woningen in Zaandam verbeteren. Om het verbeterplan te maken vroegen wij de bewoners naar hun wensen en klachten. Veel bewoners gaven aan last te hebben van vocht, tocht en kou. Met dit plan gaan wij deze klachten oplossen. Wij richten ons op een energiezuinige woning met een gezond leefklimaat.

De eengezinswoningen en duplexwoningen krijgen overal nieuwe kozijnen, kruipruimtes en spouwmuren worden geïsoleerd en er komt een CO2-gestuurd mechanisch ventilatiesysteem. De 70% is behaald en wij gaan van start in september.

AC Borst Bouw organiseerde een informatiebijeenkomst voor de bewoners. Een bewonersinformatiemiddag is een belangrijk contactmoment en daarom onmisbaar. Tijdens de bijeenkomst was er gelegenheid voor persoonlijk contact met de bewoners en bewoners kregen een realistisch beeld van wat we gaan doen.