Title Image

Zorg

Wij vinden dat een gebouw gewoon goed moet functioneren. Het liefst zonder storingen. Daarom zorgen wij dat gebouwen in goede conditie blijven. Dat houden wij voor u in de gaten. We lopen er toch. Zo kunt u op tijd de juiste actie nemen. Dat scheelt ook nog eens enorm in de kosten.

Onderhoud met oog voor elkaar

In de regio Noord Holland verzorgen wij voor zorginstellingen en geestelijke gezondheidszorginstellingen het onderhoud aan verzorgingstehuizen en opnameklinieken. Projectmatig bij grote ingrepen en dagelijks voor kleine aanpassingen en om storingen te verhelpen.

Naast het herstellen van bouwkundige en installatietechnische gebreken, onderhouden wij de kritische bouwdelen steeds vaker preventief. Zo inspecteren wij gebouwen, rapporteren hierover en herstellen gelijktijdig kleine gebreken. Zowel inpandig als de schil. Naast de bouwkundige aspecten, zorgen wij voor brandwerende voorzieningen. We onderhouden brandwerende voorzieningen periodiek, rapporteren hierover en adviseren zo nodig. Zo bent u verzekerd van een brandveilig gebouw en kunnen de bewoners hier gerust verblijven.

Onderhoud zorg

Meer weten?

Stuur dan een bericht en wij nemen contact met u op.