Leerbedrijf

“Een warm welkom en uitgebreide persoonlijke begeleiding door een ervaren collega met veel vakkennis die jou de kneepjes van het vak wil leren.”

Medewerker AC Borst
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden graag uw vragen!

Hé topper! Kom ook stage lopen of afstuderen!

Eindelijk de theorie in praktijk toepassen: jij hebt er zin in en wij ook. Als stagiair(e) sta je heel dicht op het project, letterlijk en figuurlijk. Uiteindelijk geef je zelf richting aan de werkzaamheden door verantwoordelijkheid te laten zien. Jij bepaalt, samen met je begeleider hoe jouw stageperiode eruit komt te zien. Jouw inzet en ideeën zijn bepalend voor het succes van je stage!

“Op zoek naar een stage of afstudeerplek? Je bent van harte welkom. We kunnen jouw hulp goed gebruiken.”

Stage lopen betekent niet alleen meekijken. Je bent volwaardig lid van het team en krijgt te maken met uiteenlopende werkzaamheden. Je wordt uitgedaagd en krijgt daarmee de kans jezelf te ontwikkelen. Wij helpen jou de theorie in de praktijk te brengen en andersom vinden wij het ook leuk iets van jou te leren. Jouw beloning hiervoor is een aantrekkelijke stagevergoeding. Ontdek op deze pagina de mogelijkheden en hopelijk zien we elkaar snel!

WELKE STUDIES ZIJN GESCHIKT?

De meeste stagiairs bij AC Borst Bouw volgen een:

➔ MBO-studie (bouwkunde)

➔ HBO-studie (bouwkunde, built environment of bouwtechnische bedrijfskunde)

Uiteraard zijn naast de bouwkundige studies ook andere studies welkom, zoals economie, bedrijfskunde, ICT, marketing en communicatie. Wij hebben regelmatig stage- en afstudeerplekken.

DIT IS WEL WAT VOOR MIJ! EN NU?

Geïnteresseerd? Superleuk! Wij hebben regelmatig vacatures open staan voor stage- en afstudeerplekken. Het enige wat je hoeft te doen is een bericht sturen aan hrm@acborst.nl

Wij verwelkomen je graag bij ons in Castricum.