Title Image

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Voor ons betekent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dat we zorgen voor mens en omgeving met behoud van de nodige en noodzakelijke financiële winst. Wij willen onze bijdrage leveren aan betaalbare, gezonde en veilige huisvesting en daarbij zo goed mogelijk voldoen aan de wensen en verwachtingen van onze relaties. Ook voor hen is het belangrijk dat we integer en verantwoord omgaan met mensen, milieu, maatschappij en met de prijs-kwaliteitverhouding.

De betrokkenheid en inzet van onze medewerkers is de kracht van onze organisatie. We willen onze medewerkers ondersteunen bij wat ze in hun werk tegenkomen en ze de mogelijkheid geven om hun kennis en vaardigheden te verbeteren. AC Borst Bouw is zich bewust dat werken in de bouw meer dan ooit gaat over duurzame inzetbaarheid van mensen: de mate waarin medewerkers productief, gemotiveerd en gezond willen en kunnen blijven werken, binnen of buiten de organisatie.

Niet alleen voelen wij ons verantwoordelijk voor het welzijn van onze medewerkers en hun gezinnen. Ook zijn wij opdrachtgever voor veel bedrijven in de bouwketen en werken wij in de bebouwde omgeving en bij bewoners thuis. Het samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen met opdrachtgevers, huurders, leveranciers, gespecialiseerde aannemers en medewerkers zorgt voor goede voortgang en kwaliteit van onze projecten en voor de tevredenheid van alle partijen.

Wij zien het als onze taak om jonge mensen te interesseren en op te leiden voor de bouwsector. Daarom zijn wij erkend leerbedrijf, bieden wij stage- en afstudeerplaatsen aan en laten wij basisscholen en voortgezet onderwijs kennismaken met de sector.

Wij werken continu aan het verbeteren van de milieuprestaties van onze organisatie. Inmiddels maken we op ons kantoor gebruik van groene stroom, wordt ons afval gescheiden en zoveel mogelijk hergebruikt en gebruiken we door digitalisering minder papier.

Wij helpen opdrachtgevers ook bij de realisatie van hun duurzaamheidsambities. Onder meer door gebouwen te renoveren, te verduurzamen of een nieuwe bestemming te geven.