Een vraag? Wij staan je graag te woord...
Mail ons: 

services-4  

Ben jij onze nieuwe collega die ons bedrijfsbureau komt versterken?


Werkzaamheden:
Als (senior) calculator werk je aan omvangrijke projecten voor onze opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, vastgoedbeheerders en zorginstellingen. Je kunt je inleven in de vraag van de opdrachtgevers en denkt vooruit. Je rekent scenario's en alternatieve plannen door. Je zorgt voor nauwkeurige begrotingen en voorziet de voorgestelde aanpak van technisch advies. Tevens lever je financiële informatie voor projectplannen aan de planvoorbereider.
Wij zoeken een kandidaat die beschikt over:
  • HBO opleiding Bouwkunde of gelijkwaardig;
  • Ervaring met geautomatiseerde systemen;
  • Goede communicatieve en commerciële vaardigheden; 
  • Analytisch vermogen en stressbestendig;
  • Rijbewijs B en VOL VCA zijn een pre.

AC Borst Bouw jouw nieuwe werkgever?
Renoveren, onderhouden en herstellen van maatschappelijk vastgoed en woningen is wat wij dagelijks doen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor resultaat, zowel in financieel opzicht, voor de technische prestatie als wel voor waardering van gebruikers. Wij streven naar duurzaamheid in kwaliteit en relaties om de continuïteit van onze organisatie te waarborgen. De resultaatgerichte  en innovatieve houding van de organisatie biedt naast kansen voor continuïteit ook kansen voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Wij bieden jou:
  • Een salaris in overeenstemming met de geboden functie.
  • Een afwisselende en zelfstandige baan in een uitdagende werkomgeving.

Solliciteren op deze functie:
Herken je jezelf in de rol van calculator? Stuur dan je sollicitatie met CV en motivatie naar: Linda Ooijevaar, e-mail: looijevaar@acborst.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.