• Nieuwe portieken voor Lauwers, Gouwe en Dinkel te Heerhugowaard
  • Nieuwe portieken voor Lauwers, Gouwe en Dinkel te Heerhugowaard
  • Nieuwe portieken voor Lauwers, Gouwe en Dinkel te Heerhugowaard
  • Nieuwe portieken voor Lauwers, Gouwe en Dinkel te Heerhugowaard
  • Nieuwe portieken voor Lauwers, Gouwe en Dinkel te Heerhugowaard
  • Nieuwe portieken voor Lauwers, Gouwe en Dinkel te Heerhugowaard

Portieken voor Lauwers, Gouwe en Dinkel te Heerhugowaard

Opdrachtgever: Woonwaard Noord-Kennemerland
Architect: FKG architecten aan de Zaan
Plaats: Heerhugowaard
Jaar: 2018


De portieken aan de Lauwers, Gouwe en Dinkel, appartementencomplexen in de Rivierenwijk van Heerhugowaard, worden in opdracht van Woonwaard afgesloten en daarmee veiliger, groter en overzichtelijker voor de bewoners. Ook krijgt de uitstraling een flinke impuls met de komst van de nieuwe entree.