Title Image

Renovatie

Bij AC Borst Bouw vinden we dat een levensduur verlengende ingreep bekostigd moet worden met de exploitatie ervan. Gewoon een begroting aanleveren is voor ons daarom niet meer voldoende. Met de kostprijs alleen zijn we er simpelweg nog niet. Het rendement op vastgoed wordt bepaald door de balans tussen kosten en opbrengsten. Wij vinden het de uitdaging om de juiste balans te vinden. Natuurlijk samen met u.

Onze visie

Het aanbieden van goede én betaalbare oplossingen. Het kunnen lezen en schrijven met bewoners. AC Borst Bouw denkt verder bij het in stand houden, verbeteren en verduurzamen van woningen en maatschappelijk vastgoed. Wij richten ons natuurlijk op de techniek, maar bij het uitwerken van de plannen denken we vooral aan de wensen en eisen van diegenen die straks in het pand zullen wonen en werken. Wat vinden zij belangrijk. De eindgebruikers zijn onze inspiratie.

Het is ons streven bewoners een zo groot mogelijke keuzevrijheid te geven. Alternatieven in het interieur en exterieur van de woning waaruit kostenneutraal gekozen kan worden. De kleur van kozijnen, ramen en deuren of opties voor keuken en tegelwerk. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om verdergaande keuzes aan te bieden op basis van contante afrekening met de bewoner.

Wij zetten ons in om op duurzame wijze omgevingen te creëren waarin mensen zich prettig voelen. Bestaand vastgoed blazen wij zo nieuw leven in. Of het nu gaat om een grondgebonden eengezinswoning, een portiekflat of woonzorgcomplex, ons streven is dat de uiteindelijke gebruiker tevreden is. Want als dat zo is, dan is onze opdrachtgever dat ook.

AC Borst Bouw kiest niet voor technische experimenten, maar voor beproefde oplossingen. Wij kiezen ook voor minimale onderhoudskosten in de toekomst en beseffen ons dat je daarom soms voor een andere oplossing bij renovatie moet kiezen. Hoewel we conceptmatig vraagstukken benaderen, gaan wij ervan uit dat alle renovaties maatwerk zijn en beschouwen concepten dan ook als principes.

Vastgoed moet renderen. Dat vormt het vertrekpunt bij ieder project waar wij mee aan de slag gaan.

Rendement

Vastgoed moet renderen. Dat vormt het vertrekpunt bij ieder project waar wij mee aan de slag gaan. Dat neemt natuurlijk niet weg dat wij de bewoners centraal stellen in alles wat we doen.

Bewoners centraal

Vreemde mensen over de vloer, overal stof in huis, tijdelijk geen warm water. We weten uit ervaring hoe belangrijk het is om de bewoners goed te informeren. En wat dat kan opleveren.

Duurzaamheid

Niet alleen is de vraag actueel hoe woningen energie zuinig gemaakt kunnen worden. Net zo belangrijk is de vraag hoe dit financieel haalbaar te realiseren is.

Uitstraling

In onze ontwerpen streven we naar levensduur verlenging van gebouwen en daarmee naar een duurzaam resultaat.